NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Česká firma FORMdesign se představuje

FORM je výrobce kvalitních a moderních českých židlí a sedacích souprav již od roku 1991. Krom toho vyrábí také rozkládací jídelní stoly, věšáky a další doplňkový nábytek. Prvotřídní výrobky FORM se vyznačují především originálním, moderním, minimalistickým i luxusním designem, kvalitním provedením v pestrých i tlumených barvách. Jak sama firma uvádí, od počátku výroby klade hlavní důraz vedle kvality na osobitý design, což dokládá ocenění v prestižní soutěži „Dobrý design“. Charakteristickým rysem většiny FORM výrobků je spojení kovu s masivním dřevem, případně tvarovanou dřevěnou lamelou.

V Radě vám rádi nábytek FORM představíme a předvedeme. Nabízíme židle, sedací soupravy, stoly i nábytkové doplňky v podobě věšáků, stojanů na CD nebo časopisy, které častokrát připomínají spíše umělecká díla než doplňkovou součást vybavení vaší kanceláře či domova.

S radostí podpoříme „zlaté české ručičky“, zvlášť jedná-li se o výjimečně podařený a originální design a vysokou kvalitu zpracování.

ŽIDLE
Židle značky FORM jsou kombinací zdravého ergonomického a velice komfortního sezení, originálního a moderního designu a kvalitního materiálového zpracování do posledního detailu. Pestrá škála barev navíc umožňuje vybrat si přesně to pravé pro váš interiér. V nabídce máme židle kancelářské, konferenční, jídelní a barové, křesílka s čalouněnými i kovovými područkami a polokřesla. Vybírat můžete židle na kolečkách, s pružením opěradla či pérující podnoží, s esovitě tvarovaným sedákem pro maximální pohodlí, s opěrkou pro hlavu atd.

Vlajkovou lodí pracovních židlí FORM je model SONA, který je hitem v nabídce dynamického a zdravého sezení dle nejnovějších poznatků z oblasti ergonomie. Díky svým funkčním vlastnostem a kvalitním materiálům jsou tyto židle vhodné i do náročných čtyřiadvacetihodinových provozů. Můžete si libovolně nastavit hloubku, výšku a náklon sedáku a opěráku. Synchronní mechanika „dynamic“ zajišťuje kontinuální přítlak zádového opěradla, včetně možnosti individuálního nastavení přítlakové síly doplněné o možnost profilování opěradla v bederní části pomocí pneumaticko-mechanické bederní podpěrky

 

SEDACÍ SOUPRAVY
Pokud preferujete stylové a neotřelé sedačky či křesla, pak jsou ty od FORMu jasnou volbou. Na první pohled upoutají minimalistickým, moderním a svěžím vzhledem, čistými liniemi, pestrými barvami a kvalitními materiály (kůže a broušená nerez). Sedací soupravy působí elegantním dojmem a vyznačují se opravdovým pohodlím. Uplatnění najdou nejen ve stylových kancelářích, ale i v moderně zařízených bytech či kavárnách. V nabídce jsou dvoj- i trojmístné sedačky, dvojlavice a křesla ve stejném provedení. Vybírat můžete strohé kubistické, ale i oblé a „zešikmené“ tvary. V nabídce máme i sedačky v lehkém retro stylu. Praktičnost, styl, stabilita, vtipné a harmonicky sladěné detaily, pohodlí, moderní až futuristický vzhled, který jen tak nevyjde z módy, to jsou sedací soupravy FORM.

Zajímavou modelovou řadou je TELZON, který se stane ozdobou jakýchkoli veřejných či soukromých prostor, čekáren, vestibulů či kaváren, protože nabízí neuvěřitelné množství variant půdorysového řešení a sestav. Symetrický mandorlovitý sedák totiž umožňuje umístění opěráku z obou stran a tím dává k dispozici další varianty umístění a rozložení po místnosti.

Nejodvážnějším modelem je pak GINKGO. Jak už samotný název napovídá, je zřejmé, že půjde o souvislost se známým stromem, respektive s tvarem jeho srdcovitého listu. Jedná se o skutečný nábytkový šperk, který není určen pouze pro pohodlné sezení, ale je zároveň i vkusnou ozdobou vašeho interiéru. Jeho konstrukci tvoří dva symetrické díly z tvarované bukové překližky, kovová trubková podnož a čalouněný profilovaný sedák v červené barvě. Futuristický vzhled křesla zapadne do moderních prostor anebo jako solitérní kus, ozdoba do konzervativnějších interiérů. Tohle křesílko prostě musíte mít!

 

STOLY
Stoly FORM se vyznačují, stejně jako židle a sedací soupravy této české firmy, výrazným, moderním a osobitým designem a kvalitou použitých materiálů (kombinace dřeva s kovem). U jídelních stolů je důraz kladen na originální způsob rozkládání stolových desek. Do kanceláří vybírejte exkluzivní konferenční a pracovní stoly, do bytů zase praktické a stylové jídelní stoly. Zajímavým detailem jsou například skryté zásuvky u konferenčního stolku BUTTERFLY, který po vysunutí obou zásuvek skutečně připomíná křídla motýla. Konferenční stoly nabízíme čtvercové, obdélníkové i netradiční trojúhelníkové.

 

VĚŠÁKY A JINÉ DOPLŇKY
Pokud jste podlehli kouzlu židlí, sedaček, křesílek a stolů FORM, pak nepřehlédněte ani doplňkový sortiment. V Radě si můžete nábytek FORM doplnit praktickými pomocníky, jako jsou věšáky, tzv. němý sluha, stojany na CD nebo noviny a časopisy. Opět vše provedeno v moderním a neotřelém designu, v kombinaci dřeva a kovu. Zajímavé jsou i samotné názvy výrobků, např. SATURNIN (němý sluha), TSUNAMI (stojan na noviny ve tvaru vlny), PICASSO (nástěnný stojan ve tvaru kostky s devíti čtverečky určenými pro ukládání CD), EIFFEL PARIS (věšák na kabáty a deštníky) nebo SALOME (věšák).


Přijďte se k nám do RADY podívat, přesvědčíte se na vlastní oči, že výrobky FORM jsou skutečnou perlou nábytkářskou sortimentu.