NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Kancelářský nábytek VASA se představuje

Dáváte-li přednost českým výrobkům a v současné době plánujete nákup kancelářského nábytku, pak zbystřete…

Představujeme vám ryze českou společnost Nábytek VASA, která od roku 1993 vyrábí kvalitní kancelářský nábytek a jiné zařízení veřejných prostor. Ve svém portfoliu má i nábytek pro domovy seniorů, vestavěné skříně či kuchyňské linky do vašich domovů. Nábytek „ušije“ také na míru. Firma je navíc jedinou na českém trhu, která vlastní technologii lití polyuretanu na nábytek.

Kancelářský nábytek
VASA nabízí několik stolových řad v zajímavém designovém provedení, zcela nové řady manažerského nábytku, kancelářské skříně, recepce, kuchyňky a nejrůznější doplňky. Pro výrobu užívá nejčastěji laminovanou dřevotřísku a nábytek se řadí do kategorie střední užitné třídy.
Nová řada pro manažery
Zbrusu nové kancelářské sestavy LEVEL, ROYAL a SQUARE jsou mohutnější, elegantní a zároveň maximálně funkční. Jsou určeny ředitelům a manažerům.


EASY
Jedná se o stavebnicový stolový systém, který si můžete poskládat dle svých aktuálních potřeb či možností vašeho kancelářského prostoru. Laminovaná dřevotřísková deska je doplněna kovovými prvky ve stříbrné nebo antracitové barvě a praktičnost sestavy dotváří systém paravanových příček s různými doplňky.
EAGLE
Sestava EAGLE byla vytvořena s cílem podpořit produktivitu práce, čemuž by měla pomoci ergonomická pracoviště, která lze vytvořit i v malých a značně členitých prostorách. Elegantní vzhled dotváří prvky ze skla nebo perforovaného plechu a díky stolovému systému podnože je možné výškově nastavit stůl v rozsahu 58 – 51 centimetrů.
ERGO
K základním rysům stolového pracoviště ERGO patří stabilní kovové podnoží, které však zároveň působí odlehčeným dojmem. Samozřejmostí je bezproblémový pohyb židle po celém obvodu stolové sestavy, ať je kulaté či hranaté. I u sestavy ERGO je možné široké multifunkční uspořádání.
ECO
Výhodou sestavy ECO je velká variabilita skříní a stolů. Vyznačuje se klasickou podnoží s pevným deskovým korpusem. Velká řada stolových desek opatřených ABS hranou s pružnou ergonomickou litou hranou umožňuje nepřeberné možnosti upořádání v jakékoli kanceláři či kancelářském prostoru. Litá hrana navíc zaručuje vysokou životnost, bezpečnost a již zmíněnou ergonomii.
Recepce
Vzhled a celkové provedení modulárně řešeného systému recepce vychází z řady EAGLE. Recepce je většinou to první, co váš klient či obchodní partner uvidí. Proto by měla být zařízení recepce věnovaná velká pozornost. VASA nabízí propracovanou konstrukci ocelových dílů, velký výběr rozměrových variant a samozřejmě i možnost individuálního nastavení výšky pultů.


Minikuchyň
Minikuchyňka s příznačným názvem PICCOLO je skvělým řešením při nedostatku místa v kanceláři. Chlubí se atraktivním vzhledem, který snadno zapadne do každé kanceláře, aniž by působil „jako pěst na oko“. Vypadá jako skříň se zásuvkami, policemi a poloprůhlednou roletou a nijak tento dojem nerozbíjí ani zabudovaný dřez. Vyrábí se v malých rozměrech – 120 (š) x 60 (h) x 202 (v) cm. Samozřejmostí je možnost vestavby spotřebičů, jako je lednička nebo myčka. Na prakticky řešené police pak můžete umístit mikrovlnnou troubu nebo kávovar. Skříňky zase schovají nádobí či prostředky na jeho umývání.
Kontejnery a skříně
Dalšími produkty VASY jsou nejrůznější kancelářské kontejnery s centrálním zamykáním a praktické skříně s velkým úložným prostorem.
Pokud vás zaujal kancelářský nábytek firmy VASA, pak neváhejte a přijďte do Rady, kde vám zkušení pracovníci poradí a představí VASA produkty v plné své kráse. Budete si tak moci prohlédnout jednotlivé díly a naplánovat si svou novou kancelář pomocí 3D návrhu.

Těšíme se na vás v Radě.