NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Nábytek do dětského pokoje by měl s dětmi růst

Dětské pokoje bývají nejveselejší a nejbarevnější místnosti našich domovů. Svým malým obyvatelům slouží jako ložnice, herna i studovna. Proto by měl každý rodič při zařizování dětského pokoje myslet na praktičnost a vybavit jej tak, aby dětem sloužil co nejdéle. Na trhu jsou dnes nejrůznější druhy dětského nábytku. Nejpraktičtějším a zároveň nejvýhodnějším je však ten, který roste spolu s dětmi. Inspirujte se u nás v Radě…

Rostoucí nábytek
Rostoucí nábytek vám pomůže vytvořit pokoj, který může vaší ratolesti sloužit klidně až do maturity. Věnujete-li dostatek energie a kreativity do zařizování dětského pokoje, budete mít na dlouhá léta klid. Stačí jen vybrat kvalitní a decentní nábytek, který zapadne jak do dětsky vyzdobeného pokojíčku, tak do studentského pokoje. Stůl a židle porostou spolu se svým majitelem a dětské drobnosti, jako jsou hračky, samolepky na zdech či hrací koberec, časem nahradí „dospělácké“ propriety. Nezapomeňte ani na velkou postel, ideálně tedy od klasického rozměru 200 x 90 cm. Nejpraktičtěji se pak jeví ta, která má i úložný prostor nebo vysouvací lůžko. Přes den může sloužit jako pohovka, v noci jako postel. Fantazii se meze nekladou, zvlášť jedná-li se o dětský pokoj.

 
Dětské židle a stoly MAYER


Dobrým tipem pro koupi dětské židle a psacího stolu může být značka MAYER. Tradiční německá firma nabízí dětský nábytek splňující nejnáročnější kritéria ergonomie, funkčnosti a designu. Sortiment dětského nábytku MAYER je velice rozmanitý a vybírat můžete hned z několika druhů. Židle jsou k mání v řadě Freaky, Freaky Sport, Myflexo a Actikid. K nim pak můžete sladit stůl Profi (nabízený v několika barevných provedeních tak, aby ladil s barvou pokoje i s židlí) a praktický pojízdný kontejner se sedací plochou. Nábytek je vhodný pro děti od 4 až 5 let a vydrží až do dospělosti.

 
Ergonomické rostoucí židle MAYER nejen že pěkně a stylově vypadají, ale hlavně podporují zdravé sezení a učí děti správným návykům při sezení. Což určitě ocení hlavně v dospělosti!
Psací stoly jsou samozřejmě výškově nastavitelné a u psací desky lze nastavit sklon. Zajímavými doplňky pak jsou měkká opora zápěstí s pravítkem, velká výsuvná dělená přihrádka pro školní pomůcky a držák školního batohu.


Hledáte-li opravdu zajímavý rostoucí nábytek, pak se vydejte do Rady a my vám rádi představíme ten od značky MAYER, který se vyznačuje nadčasovým designem, kvalitními materiály a velice praktickým provedením. Líbit se bude určitě i dětem, vždyť pro ně je vyráběn…

Těšíme se na vás v Radě!

 

ANIMACE ROSTOUCÍCH ŽIDLÍ: