NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Zátěžové křeslo Bruto vydrží všechno

Prowork je česká firma s dlouholetou tradicí, která se táhne až do roku 1995. Zabývá se výrobou vysoce kvalitních židlí a křesel, přičemž hlavní důraz klade na zdravé sezení. Nespecializuje se však jen na výrobu, ale také na vývoj ergonomických zátěžových sedadel. Výrobky firmy Prowork se vyznačují unikátností, specifickými funkcemi, neotřelým a nadčasovým designem a skutečnou kvalitou.

Krom celé řady nejrůznějších ergonomických židlí vyrábí také speciální zátěžové křeslo Bruto, které je primárně určeno pro dispečery a pracoviště s nepřetržitým provozem.

Brutálně spolehlivé křeslo Bruto
Bruto patří do nové generace osvědčených ergonomických křesel a bylo vyvinuto pro ten nejnáročnější provoz. Potahy jsou mimořádně odolné, konstrukce robustní a speciální kovová výztuha sedáku a opěry zajišťuje zvýšenou nosnost až na 140 kg. Křeslo je tedy ideální pro armádu, hasiče, jiné záchranné složky a všechna zátěžová dispečerská pracoviště.
Praktické funkce
A čím se ještě může křeslo Bruto pochlubit? Určitě prodlouženým sedem, anatomickou vysokou opěrou s polohovacím válečkem pod hlavu pro maximální pohodlí, komfortním pružinovým sedákem, zesíleným houpacím mechanismem nebo odklopnými měkkými područkami, což ocení především policisté nosící opasek se zbraní. Velikost křesla je univerzální, cílovou skupinou jsou pak lidé střední a vysoké postavy.

Barevná rozmanitost
Kromě unikátních funkcí navíc Bruto nabízí i povedený design a rozmanitou škálu barev a barevných kombinací. Zvolit můžete jednobarevnou nebo dvoubarevnou variantu a na výběr máte celou řadu odstínů.
Zaujalo vás toto jedinečné zátěžové křeslo? Přijďte si ho vyzkoušet do Rady, kde vám ho rádi osobně představíme…