NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

K domácím úkolům na židli Mayer

V každém dětském pokoji by rozhodně neměla chybět vhodná židle, která podpoří zdravé sezení.

Pojďte se seznámit s dětskými židlemi firmy Mayer, výrobce kvalitního rostoucího sezení pro děti.

Správná židle je kus zdraví

FREAKY je označení pro vesele vypadající židli, která se dokonale přizpůsobí každé postavě. Je ergonomická a díky kvalitnímu zpracování má opravdu dlouhou životnost, což je u rostoucího nábytku nezbytné. FREAKY s dětmi totiž roste – bude jim dobrým společníkem od čtyř let až do dospělosti. Další výhodou této židle je velká škála barevných kombinací a lehce udržovatelné, super-odolné potahy (poradí si i s kečupem a čokoládou!). Židle má měkké chráněné područky pro uvolnění šíjového svalstva, nastavitelnou hloubku sezení ve čtyřech stupních, bezpečnostní plynový píst, ergonomické postranní vedení s tvarovanou pěnou pro podporu zad a šikovný systém nastavení „Easy Click“.

Freaky 463 Freaky 461 Freaky růžová kolečka Freaky sport 372
ACTIKID je další rostoucí židlí z řady Mayer. Splňuje všechny požadavky kladené na zdravé sezení dětí ve vývinu. Jedná se o novinku z roku 2010, která je dostupná v líbivých barevných kombinacích pro kluky i holky, děti i teenagery. Potahy jsou snadno udržovatelné a chrání je nejnovější nanotechnologie. Židle ACTIKID má samostatně nastavitelnou hloubku a výšku sezení a přizpůsobit lze i zádovou opěrku. Široká nabídka barevných potahů umožňuje dokonale sladit interiér dětského pokoje.

Actikid A3 modrá kolečka Actikid A3 růžová kolečka Actikid_2428 A2 13 ECO_front Actikid A2 červená kolečka

Zaujaly vás rostoucí židle Mayer? Přijďte se o nich dozvědět více do Rady. Dokážeme vám, že jsou skvělou volbou do dětských i studentských pokojů. Investovat do kvalitního nábytku, který s dětmi prožije dětství i dospívání, se rozhodně vyplatí…

Fyzicky k vyzkoušení u nás máme všechny modely těchto dětských židlí zn. MAYER. Doporučujeme přijít přímo s dětmi a vyzkoušet, která bude ta nejlepší volba právě pro vaše maličké. K vidění tu máme, taktéž fyzicky, veškeré nabízené potahové materiály všech barev k výběru.