NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Už jste slyšeli o židlích X5 zn. EMAGRA?

Trávíte u počítače většinu svého času? Začínáte pociťovat nepohodlí, bolest zad a krční páteře, vrtíte se a marně hledáte tu správnou polohu? Pak možná nadešel ten správný čas pro změnu a koupi nové kancelářské židle. Pohodlné, ergonomické, kvalitní. Máme pro vás žhavý tip z dílny Emagry.

Kdo je EMAGRA?
Ke stěžejním produktům firmy EMAGRA, s.r.o. patří kancelářské židle a jiný sedací nábytek určený převážně do kancelářských prostor. V jejím sortimentu však najdete i sedací systémy pro multifunkční centra, kina, divadla, školní auly, restaurační či ubytovací zařízení. Ale nás teď zajímá hlavně její kancelářská židle řady X5. Seznamte se s ní:

X5 židle

EMAGRA X5
Ne, nejedná se o označení luxusního vozu, jak by se mohlo z názvu zdát. Jedná se o kancelářskou židli, která je určená pro dlouhodobé sezení u pracovního stolu. Je ergonomická, takže se přizpůsobuje vám, nikoli vy jí. Podporuje zdravé sezení a vy se tak vyhnete bolavým zádům. Židle X5 se vyznačuje síťovanou opěrou zad, která je velice komfortní. Krom toho má židle i regulovatelnou opěrku hlavy, taktéž síťovanou – pro maximální pohodlí. Síťovina je ve stejné barvě jako sedák, vybírat můžete z klasické černé a šedé, ale i z pestřejších odstínů, například červené, modré, zelené či oranžové. Další výhodou židlí X5 jsou výškově i šířkově 3D regulovatelné područky s měkčenou polyuretanovou pěnou na dotykové části a také regulovatelná opěrka bederní páteře.

Kancelářská síťovaná židle X5 červená

Pokud dáváte přednost klasickému provedení, pak můžete volit židli bez síťované opěry zad. Nebo naopak vyzkoušet netradiční model – židli se síťovaným sedákem, opěrou zad i opěrkou hlavy.

Záruka na tyto židle = 5 let.

Taková celosíťovaná židle vypadá nejen hodně zajímavé, ale je i prodyšná a pohodlná. Vyzkoušejte ji a posuďte sami. V Radě se na vás už teď moc těšíme!