NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Showroom v Brně, Rada nábytek vás zve k posezení

Hledáte do své kanceláře kvalitní, pohodlnou a dobře vypadající židli? Toužíte po bezbolestném a zdravém celodenním sezení u počítače? Pak hledáte ergonomickou židli a najdete ji v brněnské Radě na Palackého třídě. Showroom nabízí nepřeberné množství kancelářského nábytku, židlí a služby zkušených pracovníků vždy připravených pomoci s výběrem.

Co je to ergonomická židle

Je to především „zdravá židle“. Přizpůsobí se vašim křivkám a podporuje správné, tedy zdravé sezení. To může být dokonce prevencí proti ateroskleróze, roztroušené skleróze a infarktu a má pozitivní vliv na krevní oběh. Ergonomická židle mívá upravitelnou výšku sedáku, nastavitelné područky a oporu zad, opěrku hlavy, kolečka, otáčecí a houpací mechanismus, „stabilní podvozek“, anatomické opěradlo a sedák. Díky tomu zamezuje bolestem zad, omezuje tlak na páteř, zajišťuje tělesnou rovnováhu a rovnoměrně rozkládá tlak na meziobratlové ploténky.

Pozitivně působí i na lidskou psychofyziologii, protože správným sezením se lépe koncentrujete a tím zvyšujete produktivitu práce. Další výhodou je, že pohodlné a zdravé sezení vás zbaví pocitu únavy vzniklého ze špatné pozice při sezení.

prodejna2

Nákup kancelářské židle

Správnou židli je nejlepší vybírat si osobně. Vyzkoušet si jich víc a vybrat tu, co bude nejpohodlnější. Na židli u počítače totiž tráví spousta z nás drtivou většinu pracovního dne, proto bychom měli myslet nejen na svá záda, která na špatné židli a ve špatně pozici trpí nejviditelněji, ale celkově na celý organismus.

Velkou výhodou nákupu židle, a kancelářského nábytku vůbec, je, že na dnešním trhu najdete širokou a pestrou nabídku. Vybírat můžete barevná provedení, použité materiály a samozřejmě design. Zkrátka přesně tak, aby vám židle „pasovala“ do zařízené kanceláře.

V brněnském showroomu Rady (tedy firmy Rada nábytek s.r.o.) vám nejen rádi poradíme, ale i doporučíme, co by pro vás bylo nejlepší. Tak se u nás zastavte trochu posedět…

prodejna3

Nabízíme mimo jiné i dětské židle, neváhejte se zastavit s vašimi dětmi si je vyzkoušet…

prodejna1