NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Ergonomické výkyvné stoličky NEST NATURE by MAYER

Co jsou výkyvné stoličky? V podstatě jde o sezení na židlích s nestabilním (do stran výkyvným) sedákem nebo podstavcem. Toto aktivní sezení vyžaduje neustálé udržování balance, je ergonomicky velmi pozitivní, udržuje bystrou mysl a podporuje dynamický a pružný postoj.

Změna životního stylu přináší i změněné požadavky na sezení. Aktuálně je velká poptávka po snížení napětí a bolestech zad při práci v sedě. Jednou z možností prevence je aktivní sezení na výkyvných stoličkách. Cílem je více pohybu, méně strnulosti, více zdraví, více energie a radosti ze života.

vykyvna stolicka nestnature mayer

Výkyvné stoličky MAYER jsou na nestabilním výkyvném podstavci s bezpečnou protiskluzovou úpravou, jsou relativně malé a lehké, nezaberou tolik místa jako klasické otočné židle – lze s nimi snadno manipulovat.

Kostra stoličky: silnostěnná tvarovaná překližka s vrchní vrstvou buk nebo dub

Složení čalouněného sedáku: ergonomicky tvarovaný sedák z PUR pěny s vynikající trvanlivostí

V nabídce máme modely Ercolino ready s nastavitelnou výškou sezení  52-71 cm + modely small (v. 36 cm), medium (v. 46 cm) a big (v. 56 cm), lišící se tedy různou výškou sezení. Povrchová úprava dýha buk nebo dub, potah sedáku pouze Carissima 100% recyklovaný polyester.

 

vykyvna stolicka 1181 96, 30 316vykyvna stolicka 1189 96, 30 311vykyvna stolicka 1115 96, 32 040vykyvna stolicka 1119 96, 244

Již nyní VÝKYVNÉ STOLIČKY k vyzkoušení na naší prodejně RADA NÁBYTEK v Brně.