NYNÍ NÁS NAJDETE NA ADRESE PODĚBRADOVA 106 V BRNĚ A STALI JSME SE SOUČÁSTÍ FIRMY IRIDIUM.

Back To Top

Nechte svůj kancelářský stůl, aby se vám přizpůsobil!

Sedíte u kancelářského stolu většinu pracovní doby? Potýkáte se s bolestí zad či nepohodlím? Chcete si zpříjemnit dlouhé sezení v kanceláři či domácí pracovně? Pak pro vás máme chytré řešení. Jmenuje se MOTION a jedná se o dokonalý kousek kancelářského nábytku – výškově stavitelný stůl. Rozlučte se s obyčejným stolem, protože MOTION je jedinečný. Přizpůsobí se vám a vaší postavě a postará se tak o zdravé a vysoce komfortní sezení.

Nastavte si výšku

Stoly MOTION jsou vybaveny elektrickým pohonem, který plynule nastaví výšku (od 70,5 do 120,5 cm), má tichý chod a jednoduché ovládání. Výhodou stolu je i flexibilně nastavitelná šířka podnože. V nabídce jsou stoly v přírodních odstínech olše, višně, třešně, buku, akátu či ořechu, ale také třeba v neutrální šedé. Nohy stolu jsou pak buď šedé, nebo černé. Kvalitní provedení zajistí nejen dlouhou životnost stolu, ale také dokonale pevné podnoží i v té nejvyšší poloze. Samozřejmostí je snadná a rychlá montáž a pětiletá záruka. Dopřejte si luxus, který vás nezruinuje a zároveň se stane efektivním pomocníkem v každé kanceláři či pracovně.

vyskove nastavitelne stoly

Zlaté české ručičky

Firma HOBIS stojí za ryze českými produkty. V nabídce má kvalitní kancelářský nábytek, od židlí a stolů přes skříňové sestavy, moduly recepcí až po kuchyně s dřezem a spotřebiči. Vše provedeno v nadčasovém a atraktivním designu, kvalitním, praktickém a variabilním provedení. Mimoto je nábytek HOBIS opatřen certifikátem Ekologický šetrný výrobek, což je při dnešním stavu životního prostředí jistě chvályhodné.

V nabídce HOBISu jsou však kromě výškově nastavitelných stolů MOTION i další řady kancelářských stolů, které jsou určeny pro rozdílné představy a možnosti zákazníků. Řeč je o stolech GATE, PROXY, CROSS a FLEX.

Stavte se v Radě, naši zkušení pracovníci vám všechny tyto stoly rádi představí a pomohou vám vybrat pro vaši kancelář to nejlepší možné řešení.